logo

Ziua Națională sărbătorită la Chețani

”Manifestarea omagială dedicată sărbătoririi Zilei Naționale a României, 1 Decembrie, s-a dovedit o reușită realizare culturală. Sala Căminului Cultural din Chețani a fost neîncăpătoare pentru mulțimea de bunici, părinți și copii care a ținut să onoreze evenimentul.
Spectacolul oferit de către elevii Școlii Gimnaziale din Chețani, cu prilejul sărbătoririi Zilei Naționale României, s-a bucurat de un imens succes. Felicitări doamnelor Denisa Mărginean și Viorica Mocan dar și inimoșilor artiști.
Continuând o tradiție, primarul Emil Florin Mocan a premiat trei familii din comuna Chețani care au împlinit 50 de ani de la căsătorie.
De asemenea a fost organizată și lansarea cărții „Călătorind prin viață” autor profesor Nicolae Dan, fiu al comunei Chețani. Lucrarea este un periplu memorialistic închinat slujitorilor cărții și condeiului.”
sursa: facebook.com/primariachetanijudetulmures

Publicarea unui comentariu presupune implicit acceptarea termenelor si conditiilor stabilite de CAMPIA-MURESULUI.RO.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- Campia-Muresului.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *