logo

Ziua Porților deschise la Iernut

”Miercuri, 24 MAI 2017, Primaria Orasului Iernut organizeaza ZIUA PORTILOR DESCHISE- editia a 3-a, intre orele 10:00-13:00.
Primaria Iernut ofera locuitorilor orasului Iernut si satelor apartinatoare si nu numai, ocazia de a cunoaste administratia locala dintr-o alta perspectiva. Acest eveniment este menit sa creasca transparenta si gradul de informare a publicului cu privire la activitatea primariei.
Gazda Dvs, alaturi de Dnul Primar Nicoara Ioan si executiv, var fi si tanara, eleva a Scolii Gimnaziale Iernut- Dra Cîndea Sorana- desemnata anul trecut „Primar pentru o zi”.
Ajunsi la ce-a de-a treia editie, anul acesta vom face ceva nou sub proiectul initiat cu aceasta ocazie , „Orasul meu, initiativa mea”. Vor avea loc sedinte de consiliu local- constituite din elevii Scolii Gimnaziale Iernut, precum si din elevii Liceului Tehnologic Iernut si prezidate de catre „Primarul pentru o zi” desemnat anul trecut- Dra Cîndea Sorana, avand ca invitati speciali la aceste sedinte pe Dnul Primar Ioan Nicoara si pe Dnul Viceprimar Vasile Marginean.
Vino sa ne cunosti. Vino si descrie propunerile, initiativele, pe care le-ai pune in aplicare in oras, pentru binele comunitatii noastre si poti fi desemnat “Primar pentru o zi” . Ca in fiecare an, asteptam cu drag copiii cu desene, lucrari, esee despre orasul nostru.
Castigatorul desemnat “Primar pentru o zi” va petrece o zi la primarie, participand totodata la o sedinta de Consiliu Local din acest an.
Va asteptam cu drag.”

sursa: facebook/primariaiernut

Publicarea unui comentariu presupune implicit acceptarea termenelor si conditiilor stabilite de CAMPIA-MURESULUI.RO.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- Campia-Muresului.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *